Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom Combat trailer

Level-5 heeft woensdag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor de aankomende jrpg Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom.


De Japanse-trailer focust zich op de gameplaysystemen en start met het battle-systeem en het gebruik van skills in Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Vervolgens komt de Kingdom Mode aan bod waarmee spelers een eigen koninkrijk bouwen en op zoek gaan naar npc’s die inwoners willen zijn. Verder laat de trailer de skirmish-modus zien waarbij een gevecht en de boss-battle tegen de Kingmakers aanschouwd kan worden.

Eerder deze maand gaf Bandai Namco al 25 minuten aan gameplay vrij van de Westerse PlayStation 4-versie van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Deze video toonde onder andere een rts-achtig gevecht waarin Evan zijn troepen in gevechten leidt en de klassieke jrpg-gameplay die eindigt met een baasgevecht. Vorige maand verscheen er ook nog een gameplayvideo met een enorme inktvis in Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom. Hier is te zien hoe spelers het opnemen tegen een levende paddenstoel en tegen de Jelly Queen, dat er uit ziet als een grote inktvis met een nog grotere levensbalk. Spelers kunnen constant tussen de verschillende personages met unieke mogelijkheden switchen tijdens real-time weergegeven gevechten.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom komt op 23 maart uit voor PlayStation 4 en pc. De game had eerst in 2017 moeten verschijnen, zou daarna in januari 2018 verschijnen, maar werd uiteindelijk uitgesteld naar maart van dit jaar. Het eerste uitstel was omdat er meer ontwikkeltijd nodig was voor de game.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek