NieR: Automata 3C3C1D119440927 DLC Launch Trailer

NieR: Automata DLC

De eerste DLC van NieR: Automata, genaamd 3C3C1D119440927 is gisteren uitgebracht. Voor de release van de DLC is een launch trailer op YouTube geplaatst door Playstation. In de trailer zien we onder andere de CEO van Square Enix, een nieuwe baas in de DLC.

De eerste DLC van NieR: Automata, genaamd 3C3C1D119440927 was al een tijdje geleden aangekondigd. Iets meer dan een week geleden werd door Square Enix bekendgemaakt dat de DLC vanaf 2 mei beschikbaar zou zijn. Gisteren is de DLC gelaunched. Het is echter geen grote hoeveelheid content die beschikbaar gesteld wordt. Het verhaal van de game wordt niet uitgebreid en de DLC bevat voornamelijk cosmetics. De volledige lijst van de content van de DLC bestaat uit (Bron: VG247):

  • Costumes from the previous Japanese release, NieR: Replicant, including the “Revealing Outfit” for 2B, “Young Man’s Outfit” for 9S and “Destroyer Outfit” for A2.
  • Records adding special music tracks to the player’s jukebox.
  • New equipment and cosmetic accessories, including hairspray that allows you to change the color of 2B and A2’s hair.
  • Masks with unique “on equip” effects.
  • Special bullets that change the appearance of enemy bullets.
  • Battle Square Enix CEO Yosuke Matsuda and Platinum Games CEO Kenichi Sato in epic boss battles via the DLC’s new Colosseum challenges.

CEO boss battles

De lijst van de DLC laat ons zien dat de game vooral cosmetics en ingame features toevoegt en weinig gameplay content. Zo krijg je enkele costumes van eerdere NieR games, de mogelijkheid om de kleur van je haar te veranderen en maskers met speciale effecten als je ze opzet. De enige gameplay content die de DLC toevoegt zijn twee nieuwe boss battles in de vorm van Colosseum challenges. In deze twee nieuwe boss battles neem je het op tegen de CEO van Square Enix, Yosuke Matsuda en de CEO van Platinum Games, Kenichi Sato. Deze twee boss battles zijn een leuke toevoeging aan de game, voornamelijk voor spelers die nog een appeltje te schillen hebben met de CEO’s. Hebben ze bijvoorbeeld een keer een verkeerde keuze gemaakt met een van je favoriete games, kun je ze daar nu eindelijk eens flink voor toetakelen!

De eerste DLC van NieR Automata is beschikbaar in de Steam Store en de PlayStation Store voor €13,99.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek