E3: Nier: Automata uitgesteld naar 2017

Nier: Automata Square Enix

De Playstation 4 exclusive game van Platinum Games genaamd ”Nier: Automata” laat nog even op zich wachten, de game zal ergens in de eerste maanden van 2017 uit gaan komen. Square Enix liet dit weten.

De makers van Nier: Automata zijn ook wel bekend van Bayonetta. Nier zal een cult hit gaan worden maar laat dus nog even op zich wachten, een officiële release date is nog niet bekend maar we hopen dat deze er snel zal zijn. Bekijk hier beneden de E3 trailer van Nier: Automata.

Deze verandering in datum werd aangegeven in een press release. Hoewel er geen specifieke reden werd gegeven waarom de game uit werd gesteld zijn vele fans hoopvol dat dit een goede keuze is geweest. De trailer laat een beetje van het verhaal zien, het hoofdpersonage en de omgeving op grafisch gebied. De game ziet er uniek uit en zal ook veel frisse features bevatten, laten we hopen dat na zo weinig informatie de game uiteindelijk goede resultaten zal laten zien!

Nier: Automata werd voor het eerst aangekondigd op de E3 in 2015 en gedurende het hele jaar werd er steeds een beetje informatie vrij gegeven over de game. Square Enix heeft in April dit jaar een video uitgebracht die specifiek over het hoofdpersonage gaat.

Lijkt Nier: Automata jou super tof, vet, sick of awesome? Laat ons jouw mening, verhaal of halve waarheid weten in de reacties hier beneden. Vergeet niet onze site in de gaten te houden voor al het E3 nieuws van dit jaar, wij zullen binnen minuten na aankondigingen een nieuwsbericht voor jullie klaar hebben staan.

Je kunt ook al in ons E3 archief kijken door op het knoppie ”E3” te drukken, hier kun je alle aankondigingen, gameplay, trailers en nog veel meer bekijken van alles wat ze al hebben laten zien dit jaar!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek