Niet alle Destiny 2 zones zo groot als European Dead Zone

Destiny 2

Een van de grootste klachten van gamers die gericht waren op Bungie’s Destiny was dat de zones zeer klein bleken. Een grote teleurstelling, vooral nadat de ontwikkelaar de exploratie had geteased als een van de belangrijkste beginselen van het spel. Vele speculaties dat PlayStation 3 en Xbox 360 die de game moesten ondersteunen, met hun beperkte hoeveelheid RAM, kan waarschijnlijk de oorzaak zijn geweest van dit specifieke probleem.

Vroege geruchten en lekken suggereerden dat Destiny 2 zones veel groter zullen zijn, met veel meer activiteiten in de open wereld. Hoewel het laatste gedeelte waar is, zijn er nieuwe contenten, zoals Adventures and Lost Sectors, aangekondigd door Bungie tijdens de premiere van de game, maar de werkelijke Destiny 2 zones zijn waarschijnlijk niet zo groot.

Tijdens de première van de game heeft Project Lead Mark Noseworthy verklaard dat de Europese Deadzone “groot” en groter zou zijn met “een factor van twee” in vergelijking met andere zones die zij hebben gebouwd. Dat gezegd zijnde, de andere drie zones (Io, Nessus en Titan) zullen niet zo groot zijn, zoals door World Coordinator Steve Cotton in een interview met Glixel werd onthuld.

Nessus zal wel tot een van de favoriete behoren. Je komt er pas bij in de campagne. European Dead Zone is echt goed. Het heeft meer te doen. Het is verreweg de grootste. Het heeft veel verloren sectoren, veel kerkers, veel verborgen kleine hoekjes en dingen te vinden. Nessus gaat je veel meer in plaatsen brengen – zoals waar je heenging met de raid Vault of Glass. Ze zijn allemaal heel anders.

Er is een goede uitleg hiervoor. Het is een bekend feit dat de Europese Deadzone oorspronkelijk in de eerste game moest worden geïntroduceerd voordat Bungie besliste het achterwege te laten, dus er is al meerdere jaren aan gewerkt.

Met de andere gebieden er ‘veruit’ kleiner lijken, zal Destiny 2 niet dat openlijke gevoel geven in dit vervolg van de gameserie. We weten dit allemaal pas zeker wanneer het spel op 8 september voor PlayStation 4 en Xbox One wordt gelanceerd, met een pc versie later.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek