Nieuwe Game Leiders stellen zich voor!

Dat intheGame blijft groeien mag wel duidelijk zijn, iedere week weer melden gamers zich aan om bij deze community te willen horen. Onze TeamSpeak wordt met de dag drukker bezocht en onze Battlefield 4 64 server blijft in de top 10 van de wereld hangen. 

Om deze groei te blijven ondersteunen zijn er twee nieuwe game leiders bijgekomen, namelijk Toetsi en FireShotHead. Toetsi zal Trillseeker gaan ondersteunen en samen ArmA binnen intheGame gaan leiden. FireShotHead zal proberen de wargaming games op de kaart te zetten binnen onze community. Onder wargaming zullen alle games van wargaming.net vallen. Op dit moment zijn dat: World of Tanks, World of Warplanes en World of Warships.

Wij hebben zowel Toetsi als FireshotHead gevraagd zich aan jullie voor te stellen.

FireshotHead:

“Er werd gezocht naar een Wargaming leider. Ik dacht ik grijp me kans om het te worden maar ook al was ik nog geen 18 jaar voor Leider. Ik deed een voorstel dat ik mocht. Na een kort/lang gesprekje gevoerd te hebben met de Beheerders is het me toch gelukt en mocht ik het proberen.

Hallo ik ben Robin. Online sta ik bekend al FireShotHead en Robinyo. Ik ben 1 van de jongste gameleiders ( 16 jaar ) en woon in het koude hoge noorden in Assen. Zit nog te zoeken naar een leuke bij baantje ( tips zijn altijd welkom) Maar ik ben ook heel veel online op TS maar je moet wel ff poken als je met me wilt gamen :D. En ja ik zit nog op school en maak soms lange dagen maar dat is niet de redenen dat ik minder on kan zijn.

Robin Hoe ga jij je rol vervullen op ITG als gameleider. Ik sta sociaal sterk in mijn schoenen vind het zelf leuk om mensen te helpen die er niets van snappen. Ik kan je van de meeste dingen gewoon uit leggen fluitje van een cent”

Toetsi:

“Onlangs werd mij gevraagd om terug game leider te worden van Arma III, na lange tijd dit hebben door te geven aan Trillseeker. Ga ik nu Trill ondersteunen met de Arma III Exile server. Voor de mensen die mij niet kennen. Even kleine introductie.

Ik ben dus Christophe in het dagelijkse leven, en online vindt je me al 15 jaar terug onder de nickname Toetsi. Ben 29 jaar en afkomstig uit België. En werk als Technieker bij Assa Abloy. De vraag is meestal hoe ben je bij iTG gekomen….

Ongeveer een jaar en een half terug, tijdens het herstel van een zwaar verkeersongeluk was ik me zo hard aan het vervelen dat ik “na bijna 7 jaar geen games hebben aangeraakt” maar eens mijn pc opstarte en Rust kocht. Na enkele uren vond ik dit zo saai dat ik opzoek ging naar een clan, na even zoeken vond ik de iTG Rust Steam groep. Vanaf dat moment begon heel mijn iTG carriere.”

Wij wensen zowel Toetsi en FireshotHead veel succes in hun nieuwe functie binnen de community! Ben jij opzoek bent naar een leuke en gezellige multi-gaming community? Dan kan je via deze link meer informatie vinden hoe jezelf kunt aan te melden. Wij blijven als community ons dagelijks inzetten voor gamers om uiteindelijk te groeien en nog groter te worden als dat wij al zijn. Blijf op de hoogte van de leuke ideeën die wij aan het uitwerken zijn.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek