Nieuw: intheGame Race Division

Review DiRT Rally

We kunnen jullie het heugelijke nieuws gaan brengen dat er binnen intheGame een speciale sectie komt voor race games. De sectie zal de toepasselijke naam “intheGame Race Division” mee krijgen. We zijn al een tijdje bezig om dit op te zetten en bij de afgelopen vergadering met het team hebben we de knoop door gehakt en gaan we ons ook focussen op virtual racers onder ons.

Welke games kan je dan verwachten binnen intheGame Race Division? Hierover zijn we het nog niet eens we hebben verschillende games in onze gedachte om te gaan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan Project Cars, F1 2015, Assetto Corsa, Dirt Rally, Dirt 3, Grid Autosport, Need For Speed, Next Car Game, Wreckfast, iRacing. Dit zijn een paar titels die we in gedachten hebben.
Echter willen wij jullie de mogelijkheid geven om ook andere race games te laten spelen en bij genoeg interesse ook te gaan ondersteunen. Dit kunnen games zijn die meer gericht zijn op real life simulatie of de oudere race games zoals F1C, GTR2, Live for Speed, Collin McRae 3, Richard Burns Rally.

Hoe we dit precies gaan opzetten binnen de community zijn we momenteel aan het uitwerken.
De bedoeling is dat er een speciale channel komt op Teamspeak genaamd iTG Race Division met daaronder een aantal kanalen. In eerste instantie zullen dit algemene kanalen zijn en niet gespecificeerd voor een game. Verder is het de bedoeling dat er op het Forum een speciale gedeelte komt voor de race games. Hier willen we dan ook Virtual Racing nieuws gaan plaatsen. Zoals updates, aankondigingen van nieuw games en noem het maar op. De belangrijke nieuwtjes zullen gewoon op de Frontpage te vinden zijn.

Ons doel is om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan intheGame en een nieuw publiek aan te boren die naar onze mening vrij groot is. Zeker de oudere generatie zal de online Racing leagues van 10 jaar terug nog wel kennen van onder andere rFactor, F1C en Grandprix 4.

Ook kan ik jullie gelijk melden dat ik de rol van Game Leider zal gaan vervullen voor intheGame Race Division, dit met ondersteuning van Draadloosstroom. Beide hebben we een rijk verleden in het Virtual Racing en dus de aangewezen personen om hier vorm aan te gaan geven. Hier over volgt binnenkort uiteraard nog meer nieuws en een apart voorstel item van mij zoals jullie van ons gewend zijn. wel kan ik alvast vermelden dat ik niet zal stoppen met frontpage artikelen te tikken.

We proberen een zo breed mogelijk race publiek aan te trekken, van casual race gamer tot die hard sim racer wij zijn op zoek naar je! meld je snel aan bij intheGame door hier te klikken.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek