Nieuw Overwatch evenement start volgende week

Overwatch Year of the Rooster

De volgende Overwatch in-game event is aangekondigd. Deze zal net als in andere updates nieuwe skins en waarschijnlijk een nieuwe of tijdelijke game mode bevatten. hier boven kan je al één van de twee kleine teasers zien. Deze video’s geven jou een idee van de sfeer van het Year of the Rooster evenement en een idee van de stijl die de skins zullen gaan krijgen. Wat er allemaal precies in deze update zal zitten is daarentegen nog niet helemaal zeker.

Sowieso lijkt het erop dat Mei en D.Va een nieuwe skin zullen krijgen. Hier beneden kan je zien in de koreaanse teaser dat de skin van D.Va haar ineens er heel anders uit zal laten zien.

Year of the Rooster zal niet het enige evenement zijn dat dezer maanden zal komen. Er zijn leaks die zeggen dat er een valentijn evenement komt. Wat vind jij tot nog toe van de teasers? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek