Nieuwe Assassin’s Creed film clips

Assassin's Creed Movie Ubisoft

Iedereen kent het wel, Ubisoft’s succes dat onder de naam Assassin’s Creed valt. Nu is het zo dat de game reeks een film krijgt, deze zal vanaf 21 december te zien zijn in een bioscoop bij jou in de buurt. Als je de laatste tijd wel eens op FOX hebt gekeken, is het je waarschijnlijk al op gevallen dat er langere commercials zijn over de film. Nu zijn er twee nieuwe opgedoken, eentje kan je hier boven bekijken en de ander hier beneden!

De film gaat net als de games over het herleven van de avonturen van je voorouders. Dit kan via de Animus, een apparaat dat jou terug in de tijd plaatst. Ubisoft’s Azaïzia Aymar voorspelt dat de film beter zal worden dan al die middelmatige tot slechte game-films die wij ‘gewend’ zijn. Laten we hopen dat hij gelijk heeft!

Assassin’s Creed zal vanaf 21 december op het witte doek te zien zijn, ga jij hem kijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek