Nieuwe Assassin’s creed Syndicate trailer!

Het aftellen is begonnen voor de Assassin’s Creed fans! op 23 oktober is het namelijk zo ver. Dan zullen we in de steegjes van Londen angst inboezemen bij Tempeliers. Er is onlangs een nieuwe video vrijgegeven waarin wij een aantal heel erg bekende personen zien uit her verleden, die voor zullen komen in deze nieuwe Assassin’s Creed game! 

Waar we in Assassin’s Creed 2 Leonardo Da’Vinci tegen kwamen zien we nu weer een aantal bekende personen uit de geschiedenis boeken terug komen. Misschien is dit een excuus om Assassin’s Creed te spelen als je moeder je vraagt waarom je nog niet aan leren bent voor je proefwerk?
Welke historische personen gaan we zoal terug zien in de nieuwe Assassin’s Creed?

Alexander Graham Bell, er gaat een gerucht de rondte dat meneer Bell bezig is met het ontwikkelen van een apparaatje dat er voor zorgt om geluid via de lucht te transporteren. Wat zou dit een handige uitvinding zijn, toch? De eerste persoon die hier zijn handen om weet te krijgen zal zeker weten rijk worden!

Meneer Bell

Charles Darwin, Engeland’s meest beroemde wetenschapper bracht ons in het moderne tijdperk met de evolutie theorie, maar het blijkt dat Darwin zich de laatste tijd bezig houdt met een iets gevaarlijker onderzoek..

Meneer Darwin

Charles Dickens, de auteur van Oliver Twist en A Christmas Carol zal opnieuw zorgen voor leesvermaak, dit maal gaat het om zijn kritische blik op het industriële Engeland. Mocht er verandering plaatsvinden in de huidige oneerlijke arbeiders situatie in Londen, zal dat vast komen door zijn werk.

Meneer Dickens

Queen Victoria, een nette mevrouw die het beste voor heeft voor al haar inwoners, zij wilt stappen ondernemen om Engeland meer democratisch te maken. Helaas is bijna al haar kracht terug gedrongen. Deze macht ligt nu in handen van de oliemaatschappijen.

Mevrouw de konignin

Karl Marx, geliefd bij de arbeider, het tegenovergestelde bij de rijke lui. Marx’s zijn theorieën hebben voor veel ophef gezorgd in Europa, nu maar eens kijken hoe zijn blik op de oneerlijkheid de fundering van Engeland zal laten schudden.

Meneertje Karl

Duleep Singh, de laatste Maharaja van het Sikh imperium. Op dit moment leeft hij in Britain, veel vragen zich af of hij ooit de macht zal terugnemen in India

Florence Nightingale, mevrouw Nightingale heeft zichzelf op de kaart gezet door arme zielen te genezen in de Krimoorlog. Nu trekt ze naar Londen om haar geneeskunde te delen met andere, en hun te trainen hierin. Gezien de omstandigheden in Londen, zal dit goed van pas komen.

Mevrouw de dokter

Nu is de beurt aan jou om geschiedenis te schrijven.

Assassin’s Creed Syndicate zal vanaf 23 oktober 2015 verkrijgbaar zijn voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek