Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Nieuwe Battlefield 1 weapon trailer

Battlefield 1 Flamethrower screenshot

Electronic Arts heeft een nieuwe video geüpload voor Battlefield 1. Dit keer focussen de makers zich op de wijde variatie aan wapens die de game te bieden heeft. Battlefield 1 zal in oktober het sociale leven van een hoop gamers af gaan nemen (voor zover sommigen dat nog hebben), let’s hope for the best!

De video bevat een handje vol aan mensen van het DICE team die jou inleiden over de wapens die in de eerste wereld oorlog van toepassing waren, en dus ook in de game te gebruiken zullen zijn. Aangezien Battlefield: Hardline en Battlefield 4 qua techniek natuurlijk moderner waren zal dit een grote switch zijn en zullen velen hier ook even aan moeten wennen. Maar hey, verandering is niet altijd slecht!

We krijgen een aantal behind-the-scenes shots te zien die laten zien hoe het DICE team ook daadwerkelijk klassieke wapens gaan afvuren als een soort van research proces. En natuurlijk is er ook gameplay en een boel actie en destructie te zien! Je ziet bijvoorbeeld machine guns, rifles, sidearms en meelee wapens, die een grote rol zullen gaan spelen in Battlefield 1.

De keuze om de eerste wereld oorlog als setting te gebruiken voor Battlefield 1 vond EA in het begin nogal riskerend aangezien er al heel lang geen grootse WW1 game uit is gekomen en mensen dus niet persé bekend waren met de technologie van die oorlog en dat specifieke tijdperk. Dit is ook een reden waarom het team zo’n grote focus legt op deze informatieve video’s, speciaal voor jullie, de fans! Nu blijkt dat EA en DICE met deze setting juist een geweldige kans heeft gecreëerd voor de nieuwe game.

Battlefield 1 weapon shot

EA CFO Blake Jorgensen zei: ”Ik denk niet dat veel mensen weten wat voor een technologische vooruitgang de eerste wereldoorlog naar de mensheid heeft gebracht. De oorlog begon op de rug van een paard en eindigde met vliegtuigen, tanks, gevechtsschepen en onderzeeërs.” Dit was voor het team natuurlijk een grote kans om dit ook toe te passen in de story van de game en ook in het multiplayer gedeelte.

Wat vind jij tot nu toe van de gameplay en informatie die wij van Battlefield 1 hebben kunnen zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Battlefield 1 zal op 21 oktober verschijnen voor op de PC, Playstation 4 en Xbox One. Sommigen kunnen de game al eerder spelen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek