Nieuwe Battlefield wordt deze maand nog aangekondigd

Battlefield 1 DLC Nivelle Nights

De nieuwe Battlefield game zal deze maand nog worden aangekondigd. Specifieker zelfs, deze zal op 23 mei worden aangekondigd. Recentelijk is er een Easter Egg toegevoegd aan Battlefield 1 waardoor deze informatie boven water is gekomen.

Er zijn allemaal knopjes toegevoegd aan de Fort de Vaux map in Battlefield 1. Zodra je deze knopjes op de juiste volgorde indrukt zal er een deur met  “isolement” er op open gaan en je naar een cell toe brengen. De kamer bevat een schilderij met een wit paard er op en aantal lekkende pijpen. Deze pijpen lekken water in een morse code wat vertaald naar de volgende url: https://www.ea.com/neverbethesame.

De webpagina, getiteld als “Never Be The Same” laat May 23, 2018 zien samen met de tag #battlefield. Dit wijst duidelijk op een nieuwe Battlefield aankondiging en aangezien het een aantal weken vóór E3 en EA Play is, ook volkomen logisch. Waarschijnlijk zien we tijdens EA’s evenement nieuwe beelden van de game.

Het gerucht gaat dat de volgende Battlefield, de naam “Battlefield V” zal krijgen en een Wereld oorlog 2 thema met zich mee zal brengen. Alhoewel er nog niets bevestigd is, laat de afbeelding uit de teaser, of Easter Egg zien dat de schilderij beschadigt is door ijzeren tank tracks. Dat is tenminste wat de meeste mensen er over denken. Wat denk jij?

battlefield v

De nieuwe Battlefield game staat nog gepland voor een release dit jaar. Aangezien deze binnenkort zal worden aangekondigd zal deze nieuwe shooter van DICE, hoogstwaarschijnlijk in het najaar verschijnen zoals meeste voorgaande titels.

Hoop jij op een WW2 thema, of toch een moderne/futuristische aanpak in de franchise? Laat het ons weten! Wij zijn in ieder geval terug na 23 mei om alles te delen over de aankondiging!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek