Nieuwe Battleground erbij in World of Warcraft

Seething Shore

World of Warcraft is vanaf volgende week een 10 vs. 10 Battleground rijker. Blizzard voegt op 6 maart namelijk Seething Shore toe aan de game. Onderstaande video biedt ons de mogelijkheid vast eerste indruk op te doen van deze Battleground.

Seething Shore

Seething Shore is een nieuwe 10 vs. 10 Battleground die plaats vind op een eiland in de buurt van Silithus. Zowel Horde als Alliance players moeten hier zo snel mogelijk 1500 Azerite zien te verzamelen. Dit verzamel je door middel van het veroveren van bepaalde punten op de kaart. Om hierin te slagen dien je samen te werken met je team om deze punten te veroveren en verdedigen. Tevens moet je de lucht goed in de gaten houden. Hier komen namelijk verscheidene power-ups naar beneden gevallen. Om het tij te kunnen keren en de match naar jullie hand te zetten is het belangrijk deze te verzamelen.

Azerite is de nieuwe resource die wordt toegevoegd in Battle for Azeroth. Deze substantie lekt uit dewond die Sargeras heeft aangebracht bij Azeroth. Beide factions zien de potentie in van deze resource en proberen dit in handen te krijgen. Deze resource zal in Battle for Azeroth een belangrijk deel uit gaan maken van de aankomende oorlog.

Seething Shore

Seething Shore achievements

Een nieuwe Battleground brengt natuurlijk ook nieuwe achievements met zich mee. Indien je alle Seething Shore achievements behaald hebt krijg je de ‘Master of the Seething Shore’ achievement. Dit levert jouw characters de title ‘Prospector’ op. Hieronder vind je een lijst met daarin de achievements en wat je moet doen om deze te behalen.

  • A Good Start: Verzamel 100.000 Azerite op de Seething Shore
  • Seething Shore Victory: Win Seething Shore
  • Blood and Sand: Versla 50 vijanden in de buurt van een Rich Azerite deposit
  • Claim Jumper: Verzamel binnen 30 seconden na het landen op Seething Shore een Rich Azerite deposit
  • Seething Shore Domination: Verzamel Rich Azerite op de volgende locaties van de kaart
  • Death from Above: Versla een vijand binnen 30 seconden na het landen op Seething Shore
  • Seething Shore Perfection: Win een Seething Shore match met een score van 1500 tegen 0
  • Seething Shore Veteran: Win Seething Shore 100 keer

Brawl of the Seething Shore

Om ons alvast voor te bereiden op Seething Shore heeft Blizzard een speciale Brawl aan de game toegevoegd. Deze Brawl is bedoeld om ons alvast een preview van de nieuwe Battleground te geven. Indien je deel wilt nemen aan deze Brawl is dit mogelijk van 27 februari tot en met de release van Seething Shore op 6 maart.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek