Nieuwe trailer en screenshots van Kingdom Hearts 3 opgedoken

kh3

Een nieuwe trailer van Kingdom Hearts 3 toont onder de nieuwste toevoeging tot de game namelijk de Toy Story-wereld, nieuwe combat moves en een beetje inzicht in het verhaal.

De trailer werd getoond op D23 Expo, Disney’s fanevenement. Het is voor het eerst dat de wereld van Toy Story in een Kingdom Hearts-game zit. De trailer onthult daarnaast dat de game ergens in 2018 moet uitkomen.

Regissseur Tetsuya Nomura laat daarnaast aan IGN weten dat spelers ook een ander personage kunnen besturen naast Sora. “Het is de bedoeling dat er een speelbaar personage naast Sora komt. We kunnen hier nog niets over vertellen.” Uitgaande van de vorige games kunnen we ervan uit gaan dat zowel Riku en Aqua ook bespeelbaar zijn.

Na de onthulling van Toy Story World tijdens D23 in Anaheim, komt het Japanse bedrijf nu met screenshots van de game. In de screenshots zijn uitsluitend de werelden van Toy Story en Hercules te zien.

Kingdom Hearts 3 komt naar PlayStation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek