Nieuwe Call of Duty teaser, aankondiging is onderweg!

Call of Duty

Een nieuwe teaser gepost door Activision is hier. Hoogstwaarschijnlijk is deze vijftien seconde durende video dus ook bedoeld voor de nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare! Betekent dit dat een officiële aankondiging van de nieuwe game onderweg is? Wij denken van wel!

DICE heeft ook door dat Activision de nieuwe CoD game aan het teasen is en denkt ”Challenge Accepted”, daarom kun je hier meer lezen over de world announcement van de nieuwe Battlefield.

Nu terug naar Call of Duty! De teaser die gisteren online is gekomen is een soort van puzzel, zo zegt CharlieIntel, althans. Hij is er vrij zeker van deze puzzel op te hebben gelost en heeft dat op zijn website uitgelegd. Deze kun je hier bekijken. Volgens CharlieIntel komt er vandaag, 2 mei, een officiële aankondiging van Call of Duty: Infinite Warfare.

Hier boven kun je de nieuwe teaser zien. Mocht je nu de eerste gemist hebben dan kun je deze nog hier beneden bekijken:

Het lijkt er ook op dat CharlieIntel zo goed als gelijk had over de aankondiging, zo kun je in deze tweet van Infinity Ward lezen dat de aankondiging via Twitch te zien zal zijn.

De CoD die dit jaar uit zal gaan komen valt weer onder Infinity Ward, die bekend staat om het maken van de populaire Modern Warfare series van de game. Veel mensen vinden dit dus ook geweldig nieuws. Ook is er een duidelijke aanwijzing naar een remake van de eerste Call of Duty: Modern Warfare, het vierde deel van de gehele serie van CoD zelf.

Call of Duty Modern Warfare

Bekijk hier beneden alle informatie die wij hebben gepost over de nieuwe Call of Duty.

Wat denk jij? Gaat de game zich afspelen in de ruimte, in een verre toekomst? En wat zou jij van dit ”frisse” idee vinden? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek