Nieuwe Call of Duty: Infinite Warfare gelekt!

Call of Duty Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare is wat hoogstwaarschijnlijk de naam van deze nieuwe shooter zal gaan worden. Dit is eerder deze week per ongeluk in de lijst op de Playstation Store gezet. Maar wat nu bekend is, is dat een remaster van Call of Duty: Modern Warfare in een speciale editie van Infinite Warfare zal verschijnen.

Er is een afbeelding verschenen op Reddit van de US retailer ‘Target’. Deze laat de cover zien van Infinite Warfare, de Legacy Edition. Op de cover kun je zien dat deze editie een remastered versie van de oude Modern Warfare bevat, iets waar velen fans van de game al een tijdje op hoopten. Bekijk hier beneden de cover.

Call of Duty Warfare

Ook kun je een release datum zien: 4 november 2016. Ook al hebben Activision en Infinity Ward de game nog niet officieel aangekondigd, alles wijst er naar dat deze info klopt. Het feit dat Sony de naam in de lijst zette en nu deze foto… Wat denk jij?

Normaal brengen de twee de reveal voor een nieuw deel ook rond deze periode naar het publiek en nu met al deze commotie zal dat waarschijnlijk snel gaan gebeuren. Activision heeft wel al bekend gemaakt dat zij zelf niet op E3 een booth zullen hebben, maar dat gameplay en dergelijken via de Sony Playstation zal worden tentoongesteld.

Call of Duty: Infinite Warfare

Vind jij de titel pakkend en fris, of heb je het wel een beetje gehad met deze futuristische reeks? Velen vinden dat Call of Duty weer terug moet gaan naar de Tweede Wereldoorlog terwijl Black Ops III geen slechte cijfers liet zien. Laten we hopen dat in ieder geval één shooter dit jaar ons terug zal brengen naar de oudere tijd.

Wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet de site in de gaten te houden als jij meer informatie wilt zien over de nieuwe Call of Duty en natuurlijk nog veel meer games, series of anime.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek