Gerucht: Nieuwe Call of Duty speelt af in de ruimte

call of duty

De nieuwste Call of Duty video-game die later dit jaar op de markt moet komen, zou zich ver in de toekomst moeten afspelen en krijgt waarschijnlijk ook het genre Sci-Fi mee. Tenminste, dat schrijft NeoGAF bezoeker en industrie-insider shinobi602.

Veel is nog niet bekend over de nieuwste Call of Duty game die later uit zal komen dit jaar, behalve dat ze bij Infinity Ward hard aan het werken zijn aan de game. Tot nu toe speelde de Call of Duty-games zich soms in het verleden, soms in het heden en soms in de (nabije) toekomst af. Het lijkt erop dat niets van al het voorgaande zal gaan gebeuren.

Industrie-insider “shinobi602” heeft eerder dit jaar een paar details gedeeld over de nieuwe Call of Duty game op NeoGAF, en vermelde erbij dat de game zich in de verre toekomst afspeelt, een sci-fi game wordt en dat er zelfs ruimte gevechten zijn.

Eggbok: Wasn’t Ghosts already sorta futuristic though? Not to the level of Black Ops 3 and Advanced Warfare but still there.

shinobi602: This makes Black Ops 3 feel like the stone age.Metaphorically of course.

El_Chino: Are we talking Battlefield 2142 style?

shinobi602: Very far future. Space combat. Full on sci-fi.

Wat geruchten betreft heeft deze NeoGAF bezoeker het al vaker bij het rechte eind gehad met de Call of Duty-geruchten. Bij Black-Ops 3 liet hij voor de onthulling al aan de spelers weten over muren te kunnen rennen en dat spelers mechanische ledematen zouden hebben en dat de Xbox 360- en PS3-versie van die game door een andere ontwikkelaar gemaakt zou worden.

Zodra wij meer weten of deze geruchten in de richting gaan komen van de daadwerkelijke game, houden we jou op de hoogte hiervan. We zullen tot dan nog even geduld moeten hebben.

Wat denk jij van deze geruchten? Roddels of waarheid? En wat zou je zelf graag zien in de nieuwe Call of Duty? Laat het weten in de reacties!

Bron: NeoGAF & shinobi602 (Twitter)

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek