Nieuwe Champion LoL: Pyke The Bloodharbor Ripper

Pyke-LoL

Riot Games heeft weer een nieuwe champion onthuld: Pyke The Bloodharbor Ripper. Tijdens het teasen van deze champion heeft Riot het veelvuldig gehad over een nieuwe support. Maar als we echter naar de abillities kijken zou deze champion ook prima in de jungle of de midlane werken.

“Verlaten door zijn crew aan de leviathans van de diepe zee, verdonk Pyke maar bleef niet dood”. Met deze intro zin naar deze nieuwe champion, opent Riot zijn onthulling van deze nieuwe duistere champion. “Jaren later werd hij bekend als the Bloodharbor Ripper”.

Zijn abillities zijn interessant. Zijn Passive zorgt ervoor dat hij HP terug krijgt wanneer hij uit het zicht is van zijn tegenstanders.   Zijn “Q” is een tweeledige abillity. Wanneer je Q activeert steekt Pyke zijn tegenstanders en vertraagt hij ze. Wanneer je hem ingedrukt houdt, schiet hij zijn harpoon. Hiermee piercet hij de eerste tegenstander en trekt hem een stuk naar hem toe.

Zijn “W” is een abillity dat voor zorgt dat hij snel van de ene plek naar de andere kan gaan. Pyke duikt in spookachtige wateren. Hierdoor gaat hij in camouflage en verhoogt het zijn verplaats snelheid. Er zit een aura om hem heen wanneer hij in camouflage is. Deze is te doorbreken als een tegenstander erin loopt. Of wanneer hij één van zijn abillities gebruikt.

Pykes “E”is een sprint die een verdronken spook achter laat. Na een korte moment komt deze sppok terug bij Pyke. Elke tegenstander die wordt geraakt door zijn spook, krijgt schade en wordt gestunned.

Zijn ultimate “R” is een X vormige aanval. Tegenstanders onder een bepaald aantal HP worden gedood. Andere nemen schade ten opzichte van die hoeveelheid. Wanneer een tegenstander dood gaat, dan krijgt de laatste medestander die geholpen heeft dezelfde beloning als Pyke. En Pyke kan dan voor een korte tijd nog een keer zijn ultimate gebruiken.

Kortom de champion kan waarschijnlijk in meerder lanes terecht. De Champion verschijnt deze week op de testserver van League of Legends. Vermoedelijk zal Pyke dan één of twee patches later verschijnen op de live server.

 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek