Nieuwe character naar Heroes of the Storm

Blizzard heeft in de nieuwe hero spotlight video een nieuwe hero aangekondigd genaamd Lunara. Zij is een bekend personage in de Warcraft series en zal sneller zijn dan de meeste heroes in deze game, Heroes of the Storm.

Velen die de videos en de nieuwste nieuwtjes van Heroes of the Storm volgden wisten al dat ze eraan zou komen, hier is voor jullie alvast een trailer die haar mobiliteit laat zien en ook de skills die ze zal gaan hebben in de game. Bekijk de trailer van ongeveer vijf minuten hier:

Door haar centaur-achtige build beweegt en rent zij sneller van de meeste heroes. Door gebruik te maken van deze movement is voor de vijand moeilijk te doorzien welke skills ze gaat gebruiken en dit maakt haar dan ook onvoorspelbaarder dan anderen. Met behulp van vergif laat zij haar enemies over-time damage krijgen en ze deelt ook zo nog wel een paar rake klappen uit! Een lijst van haar skills zal hieronder te zien zijn.

  • Noxious Blossom (Q): Dit is een skill die na een kleine delay (opbouw) een AoE zal hebben over een klein stukje gebied.
  • Crippling Spores (W): Iedereen die geraakt wordt door deze skill zal langzamer zijn voor een bepaald aantal seconden.
  • Wisp (E): Spawned een Wisp die totdat hij vermoord wordt kan scouten tot een bepaalde afstand zodat jij jou strategie kunt plannen.
  • Thornwoord Vine (R): Schiet in één rechte lijn en damaged iedereen die zich in die lijn zal bevinden op dat moment. Deze aanval kan redelijk snel herhaald worden door zijn lage cooldown en drie charges.
  • Leaping Strike (R): ”Lanceer” jezelf naar je doelwit waarmee je je vijand damaged en slowed. Deze aanval heeft twee charges en kan ook succesvol achter elkaar gebruikt worden.

Speel jij graag Heroes of the Storm? Laat ons weten wat jij van de game vindt en de nieuwe hero(es) die in de game komen en geweest zijn!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek