SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwe Cities: Skylines DLC aangekondigd

Cities: Skylines

Paradox Interactive heeft op de Gamescom nieuwe DLC aangekondigd voor de populaire steden bouwer Cities: Skylines. In deze DLC moet jij proberen het nachtleven tot een succes te maken door het toevoegen van onder andere nachtclubs en nieuwe manieren om je stedelingen te vervoeren.

Cities: Skylines wordt door veel mensen gezien als het simulatie spel om steden te bouwen. Het is dan ook niet vreemd dat ontwikkelaar Paradox Interactive er alles aan wil doen om het succes van dit spel zolang mogelijk voort te zetten. Dit doen zij door het aankondigen van een nieuwe DLC genaamd ‘After Dark’. In deze nieuwe DLC zie jij hoe jouw stad verandert van een drukke werkplek in de ochtend tot aan een ware party stad ‘s nachts. Bewoners kunnen onder andere zich nu aanpassen aan de tijd van de dag. Dat betekend dat het in de avond bijvoorbeeld rustiger is op je wegen dan dat het is tijdens spitsuur. Ook worden er nieuwe wegen toegevoegd zodat de mensen in jouw stad zich makkelijker kunnen verplaatsen.

Cities: Skylines After Dark

De After Dark DLC brengt het volgende met zich mee:

 • Leisure and Luxury: Nightclubs, restaurants, bowling alleys, and other new leisure areas will become especially active at night
 • Service with a Smile: New city services will transport criminals from police stations to prisons, while cargo hubs and international airports will allow industry and tourism to expand and thrive
 • Surf and Turf: Commercial areas on the shoreline can specialize in new beach properties such as fishing tours, marinas, and beach bars
 • We Get Around: New taxi services help citizens and tourists travel around the city, while new dedicated bus lanes and bike lanes encourage alternate transportation
 • New Chirps: Because everyone loves Chirper #youknowit #heisadorable

De trailer is hieronder ook nog te bekijken:

De After Dark DLC komt in 2015 uit voor de PC, Mac en Linux. Er is nog geen prijskaartje aan gehangen. Ga jij deze game halen?

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Lijkt me een vette game!

  • DGlavimans

   Is het ook zekers, al vind ik zelf SimCity leuker omdat het toch wat makklijker is… Dit spel heeft veel minder limitaties zoals ruimte gebrek enzo.

 • Marijn Schuurmans

  Lijkt mij wel leuk, maar denk ik niet genoeg toegevoegde waarde om mij alweer terug te trekken naar het spel. :

  • Ik heb het spel even gespeeld en moet zeggen dat het een beetje lijkt op Anno. Alleen door de grote van het spel trok mijn PCtje het niet helemaal meer. Of er zat een fout in, kan natuurlijk ook.

 • LightSix

  Heb het spel ook, het is gewoon zoveel uitgebreider qua regelgeving etc het is niet alleen bouwen maar je kan ook superveel regels instellen etc. Dit maakt het wel lastiger.

 • PeanutHouse

  Speel zowel SimCity als City Skylines. Normaal gezien zou mijn voorkeur naar SimCity gaan maar met de laatste SimCity is mijn vertrouwens in de franchize beetje verloren gegaan en heeft City Skylines mijn voorkeur gekregen.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk