Twee nieuwe classes komen naar Black Desert Online

Black Desert Online Musa

Daum Games heeft aangekondigd dat er twee nieuwe classes naar Black Desert Online gaan komen, en al redelijk snel! Je hebt waarschijnlijk al eens over dat nieuwe classes gehoord onder de namen Blader en Plum, maar in de EU en NA versie heten de classes Musa en Maehwa.

Musa en Maehwa zijn twee melee classes die het moeten hebben van hun snelle reacties en hoge snelheden met aanvallen/ontwijken. Met een hoge mobiliteit en flexibiliteit en een specialty voor AoE-focused aanvallen kun jij groepen met monsters kapot hakken met je katana. De classes zullen erg gewild gaan zijn in PvP vanwege de hoge dps en speed, en natuurlijk de AoE.

 

De Musa is een mannelijke class (Blader) en de Maehwa is de vrouwelijke counterpart (Plum). Het grote verschil tussen de twee is niet perse de gender lock, maar meer het feit dat de Maehwa een blade en short bow gebruikt zodat deze class meer focus legt op long-distance single target combat. Je kunt het beste je target locken en voor de kill gaan!

Heel veel spelers wachten al een tijdje op de twee classes en sommigen weigerden zelfs eerst andere classes te spelen. Twee andere classes die nog gaan komen in de toekomst zijn de Ninja en de Kunoichi. Deze twee classes zijn in Korea en Rusland al te spelen dus het zal niet geweldig lang duren voordat deze naar het westen komen! Ook zal de Valencia I en II update op de planning staan. Wanneer deze precies gaan komen weet natuurlijk nog niemand…

Welke van de twee classes ga jij proberen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek