Nieuwe Co-Op trailer voor Far Cry 5

Tijdens de Paris Game Show, kwam Sony en Ubisoft met een nieuwe trailer voor Far Cry 5. In deze trailer zien we mogelijkheden voor de Co-Op optie in deze game. Zo kan je alle missies samen doen, met elkaar rijden in diverse voertuigen en kampen aanvallen.

Bekijk hieronder de trailer. Met wie zou jij deze game samenspelen en de boel onveilig maken?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met eSports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends eSports en andere eSports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en eSports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek