Microsoft’s Xbox Scorpio zal beste versie aanbieden

Als je van plan bent om de nieuwe Xbox Project Scorpio van Microsoft aan te schaffen dan kan je verwachten dat je de allerbeste console versie te spelen krijgt van alle beschikbare games. Tenminste dat zegt de grote Xbox baas Phil Spencer.

Op twitter is er een vraag gesteld of de nieuwe opkomende games Destiny 2 en Call of Duty : WWII er beter zullen uitzien op de Xbox Scorpio.

Volgens Microsoft is de Scorpio de meest krachtige console ooit. De console is in het bezit van maar liefst 6 teraflops aan performance inclusief 326 gb/s aan bandwidth. Ook is de engine de ”meest krachtige console processor ooit” die voorzien is van ”advanced liquid-cooling.” en gebruik maakt van de nieuwe Hovis methode om performance te maximaliseren.

Het is al bekend dat alle Xbox One game speelbaar zijn op de nieuwe console maar natuurlijk met betere performance en graphics. Er wordt verwacht dat Microsoft meer informatie over de Scorpio bekend zal maken tijdens de E3 zoals de prijs en daadwerkelijke naam.

De plannen voor E3 zijn bij Microsoft bekend wat betekent dat we binnenkort het schema kunnen verwachten van de games die door hun tentoongesteld gaan worden. De Xbox E3 sessie zal dit jaar plaatsvinden op zondag 11 Juni om 02:00.

intheGame zal de tentoonstelling bijwonen om jullie al het nieuws als eerste te brengen, dus hou ons in de nabije toekomst in de gaten.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek