Nieuwe content voor Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront II krijgt binnenkort een hele hoop nieuwe content. De game bevindt zich nu in de Han Solo season. De content is afgeleid van de film over Han Solo die pas geleden uitgekomen is in de bios. Na deze season volgt een nieuwe enorme content toevoeging.

De nieuwe content zal gaan over The Clone Wars. Het zal zich afspelen tussen de derde en vierde deel uit de Star Wars film serie. Dit gedeelte van de film serie is natuurlijk perfect weggelegd voor een game als Star Wars Battlefront. Spelers van deze game krijgen vier nieuwe Heroes/Villians. Namens de Dark Side krijgen we Count Dooku en General Grievous. De Jedi’s krijgen General Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker. Er komen een aantal nieuwe mappen om op te spelen. Één van deze mappen zal zelfs de grootste map zijn de ze ooit gebouwd hebben.

EA en Dice beloven een flinke content update.  Zal dit genoeg zijn om de game weer nieuw leven in te blazen? Of blijft de game alleen nog bijzonder voor de fans van Star Wars en het spel?

 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek