Twee nieuwe Crackdown 3 afbeeldingen opgedoken

Crackdown 3

Crackdown 3, de open world shooter van Microsoft die exclusief onderweg is voor de Xbox One heeft weer even een teken van leven gegeven op de officiële Crackdown Forums. Sinds Gamescom 2015 is weinig nieuws opgedoken omtrent de nieuwe titel, dus voor velen is dit weer een grote opluchting. Het spel leeft nog!

De afbeeldingen geven niet heel veel weg van de game zelf. Op de eerste afbeelding is  een soort energie wapen te zien die is gevonden op de computer van niemand minder dan de senior art director voor Crackdown 3, Dave Johnson.

CD3 Energy Weapon

De tweede afbeelding werd vrijgegeven tijdens #FacialHairFriday. Hieraan konden volgers meedoen door een foto van hun favoriete gezichtshaar van een fictief character te posten om verschillende prijzen te winnen. Op de afbeelding is een nog niet bekend personage uit Crackdown 3 te zien met verschillende baarden en customisation opties. Dit is te zien aan de tattoo in zijn nek.

CD3 Beard

Sinds Gamescom hebben we weinig gehoord van Crackdown 3, enkel dat de game in de zomer van 2016 al te spelen is. Microsoft heeft dit later teruggetrokken waarna Dave Johnson de fans liet weten dat het alleen om de multiplayer gaat die in de zomer al te spelen valt. Het is nog niet duidelijk of het gaat om een multiplayer beta of een standalone multiplayer versie die wordt uitgebracht vóór de campaign wordt uitgebracht.

Wel weten we al dat de game zich gaat afspelen in een geheel nieuwe stad met meer customisation opties dan in de vorige games. Het is nu ook mogelijk om een vrouwelijke agent te spelen.

Crackdown 3 heeft nog geen officiële releasedatum gekregen. Wat wel zeker is, is dat de game exclusief ontwikkeld wordt voor de Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek