Nieuwe Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gameplay beelden

Crash Bandicoot

Activision heeft nieuwe gameplay beelden vrijgegeven van de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. De game bevat remasters van de eerste drie Crash Bandicoot games. Vandaag gaan we een kijkje nemen naar Upstream. Het vijfde level van de eerste game.

De nieuwe footage laat de grafische update zien ten opzichte van het originele spel. Bekijk hier beneden de gameplay beelden en daar beneden weer de vergelijking tussen de remaster en het eerste spel.

De originele Crash Bandicoot games werden ontwikkeld door Naughty Dog, welke we tegenwoordig allemaal wel kennen van Uncharted en The Last of Us. De remaster wordt echter ontwikkeld door Vicarious Visions, een Activision Studio. Vicarious Visions gebruikt de geometrie die gebruikt werd voor de eerste games, maar heeft de gameplay volledig opnieuw ontwikkeld. De remasters zullen verder identiek zijn de originele game, maar bieden een paar extra dingets, waaronder game-saves, checkpoints en auto-saves.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt 30 juni exclusief voor de Playstation 4, alhoewel de game mogelijk niet exclusief blijft voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek