Nieuwe details Dark Souls III bekendgemaakt

EzonE Nieuws 1.627 views 0 1
Dark Souls 3

Na een veelgeprezen aankondiging op de E3, zijn de eerste gameplay beelden en nieuwe details over de nieuwe Dark Souls III naar buiten gebracht door Bandai Namco, op de Gamescom in Keulen is deze nu ook voor het publiek te zien en te spelen.

De nieuwe trailer begint met de volgende mysterieuze woorden:

Yes, indeed. As they say on pilgrimage:
“The fire fades, and the lords go without thrones.”

What lies beneath these sentences…?

In de trailer krijgen we enorme ruïnes en enkele grote bosses voorgeschoteld in een duistere wereld zoals we dat gewend zijn van de eerdere delen in de Dark Souls reeks.
We zien een vuurspuwende draak, een gigantisch skelettenhoofd en een reusachtige baas met een volledig armor wat er lekker op los slaat en niet gemakkelijk lijkt om te verslaan.
Verder zien we dat het karakter een gloeiend zwaard in een dood lichaam steekt en hierdoor een lekker kampvuur wordt ontstoken.

Net zoals in Dark Souls II zul je je de tijd moeten nemen om de cut scenes door te nemen anders mis je toch wel essentiële onderdelen van de game. Het kan natuurlijk wel maar het lijkt er dan op dat je de game sneller links laat liggen als een keertje tegen zit in de game. Dit hoeft natuurlijk niet te beteken dat de game niet voor iedereen is weggelegd.
Dark Souls III word net zoals de vorige delen ontwikkeld door From Software en regisseur Hidetaka Miyazaki heeft wederom de regie in handen over de nieuwe Dark Souls III

Mocht je nog naar Gamescom gaan deze week dan is het ook mogelijk om Dark Souls III te spelen, Bandai Namco heeft bevestigd dat ze daar een speelbare preview beschikbaar hebben.
officiële pagina

houd onze pagina in de gaten voor meer berichten over Dark Souls III in de toekomst.

Dark Souls III is aangekondigd voor begin 2016 en komt uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek