Nieuwe details voor Destiny 2’s eerste DLC

Destiny_2_Beta-destiny2-destiny-activision-bungie-blizzard-pc-beta

Eergister kregen we al de trailer te zien van de eerste DLC voor Destiny 2: Curse of Osiris. Vandaag hebben we de eerste details gekregen over deze aankomende DLC.

Zodra Curse of Osiris uitkomt, zullen de spelers hun lightlevel kunnen verhogen. De levelcap gaat dan naar 330, een groei van 25 levels. De nieuwe uitbreiding brengt ook nieuwe adventures, een nieuwe Strike, en meer Raid content. Dit alles met een nieuwe planeet Mercury. Zoals we in de trailer zagen zal het verhaalaspect draaien om Ikora Rey en haar mentor Osiris. De spelers zullen in de uitbreiding kennis maken met nieuwe NPC’s zoals de geest van Osiris, Sagira en broer Vance de vertegenwoordiger van Trials of Osiris uit Destiny 1. Spelers kunnen ook meer achtergrond verhaal op doen over de Vex, met name in Infinte Forest, dat wordt omschreven als een door de Vex gesimuleerde omgeving.

Verder komt er ook een nieuwe social place genaamt Lighthouse. Deze social place was in Destiny 1 alleen haalbaar als je vlekkeloos de Trials of Osiris doorkwam. En voor de Playstation 4 bezitters van Destiny 2, jullie krijgen een exclusieve map. De map gemaakt voor de multiplayer modus gaat Wormhaven heten.

Gedurende diverse livestreams deze maand, zal er meer informatie met jullie en ons worden gedeeld. De releasedatum is in ieder geval wel zeker bekend, namelijk 5 december 2017.

Bekijk hier nogmaals de trailer, ook als je hem nog niet gezien hebt.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek