Nieuwe details Star Wars MMO the old republic

Bioware en Lucasfilm hebben op donderdag de release date voor de volgende episode van Star Wars: The Old Republic – Knight of the Fallen Empire. Onder de titel Anarchy in Paradise zal het hoofdstuk zijn debut maken op 11 februari. Dit hoofdstuk zal de tiende zijn in de reeks van episodes voor de MMO. Er zullen nog zes verdere hoofdstukken verschijnen voor de serie zal eindigen.

Anarchy in Paradise zal de spelers kennis laten maken met een nieuwe bondgenoot met de naam Firebrand. Bioware beschreef dat het de missie van Firebrand is om de Eternal Empire te vernietigen door Zakuul aan te vallen en de Eternal Throne te vernietigen. De Outlander zal beslissen hoe ver hij of zij zal gaan om de Eternal Empreror te verslaan. Spelers zullen de consequenties van hun eerdere daden ervaren en hun lot aanzien.

StarWarsTheOldRepublic_604x423

The Old Republic blijft free-to-play maar blijft de optie bieden om te subscriben. Subscribers zullen elke Knights of the Fallen Empire tot nu toe zowel als die in de toekomst uit komen zullen krijgen. Het is echter wel nodig om level 60 te bereiken voor spelers de Knights of the Fallen Empire verhaallijnen kunnen spelen. Bioware heeft ook bekend gemaakt dat er updates zullen komen in de subscribers rewards program. Spelers die voor 11 januari subscriben zullen de HK-55 companion permanent houden. Dit is maar één van vele perks. Zo zullen er elke maand van februari tot augustus maandelijkse equips met een HK-55 thema komen. Zo ook een jetpack mount. Ook zal er two-day early acces voor nieuwe chapters komen. Last but not least zal er een chapter komen waarin spelers als HK-55 kunnen spelen.

Veel updates en toevoegingen voor de MMO dus. The Knights of the Fallen Empire expansion zal gedurende het jaar nog vele updates krijgen. Dit is dus misschien wel de perfecte tijd voor gamers om het spel een kans te geven en de verhaallijn te verkennen en hun alliance op te bouwen om de Emperor te verslaan.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek