Nieuwe details voor Assassin’s Creed Origins

Origin

Hoe meer we horen over Assassin’s Creed Origins, hoe enthousiaster we worden voor dit aankomende spel. Het klinkt alsof het alle juiste materiaal uit games zoals The Witcher 3 gaat krijgen als in de termen van dynamiek en gameplay, en er komt elke dag nieuwe informatie bij die suggereren dat dit de sterkste punten van het spel kunnen zijn. Vandaag hebben ook nog meer updates gekregen.

Assassin’s Creed Origins-regisseur Ashraf Ismail, die eerder de directeur voor de uitstekende Assassin’s Creed 4: Black Flag was, ging onlangs naar Twitter om een ​​aantal vragen van fans te beantwoorden. Een fan heeft gevraagd over de NPC’s die de boogschutters op paarden hebben gemonteerd, en of hun voorkomen en hun routines script of dynamisch zijn. Ismail heeft bevestigd dat het gedrag van de paardboogschutters inderdaad dynamisch is en hun “agenda’s” zullen zelfs veranderen op basis van wat er gebeurt met en rondom hen terwijl ze onderweg zijn.

Ismail bevestigde ook, terwijl hij een andere fanvraag beantwoordde, dat als je klaar bent met de introductie van het spel, je eigen niveau en vaardigheidsteken van je karakter volledig kan maximaliseren zonder alle missies te voltooien. Dit betekent dat het spel in principe je de volledige vrijheid geeft om alles te doen wat je wilt en waar je wilt gaan – of iets in die richting – waarmee je je karakter kunt aanpassen zoals je dat zelf wenst. In een derde tweet bevestigde Ismail later dat hand-to-hand comabt en zonder wapens vechten in principe ook in het spel beschikbaar zal zijn.

Assassin’s Creed Origins komt op 27 oktober uit voor de Xbox One, PS4 en PC. Voor verdere updates hou dan uiteraard onze site in de gate.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek