Nieuwe Devil May Cry game op komst?

Devil May Cry

De laatste Devil May Cry game genaamd DmC verscheen in 2013. Ninja Theory, de ontwikkelaars van DmC, hebben hun handen vol aan Hellblade. Toch is er mogelijk een nieuwe Devil May Cry op komst als we meer halen uit de volgende tweets dan alleen slechte grapjes.

Tenzij de Devil My Cry franchise opnieuw wordt doorgeschoven naar een andere ontwikkelaar is de komst van een nieuwe game in de serie niet groot voor de eerste jaren. Ninja Theory is op dit moment hard aan het werk aan hun nieuwe IP Hellblade. Op Twitter verschenen onlangs een paar Tweets waardoor we toch een beetje zijn gaan nadenken.. Zou het dan toch?

Als eerst verscheen deze Tweet van Nolan North. De bekende voice actor van Nathan Drake uit de Uncharted serie. Misschien een leuk grapje die hij zich bedacht bij het ontbijt? Maar vervolgens retweet Reuben Langdon de Tweet. Reuben Langdon is de voice actor van Dante in deel 3 en deel 4. Ook heeft hij de Engelstalige versie van de anime ingesproken.

Oke, nog niks aan de hand. We hebben een leuk grapje van Nolan North en een voice actor van Dante die het grapje lijkt te waarderen. Einde verhaal, toch?

Maar toen gebeurde dit:

Daniel Southworth is de voice en motion actor van Vergil in Devil May Cry 3 en de motion actor van Credo in Devil May Cry 4.

Misschien is het slechts toevallig dat deze drie personen binnen een kort tijdsbestek zulke dingen loslaten op Twitter, maar misschien is het ook wel meer dan dat.. Wij kijken in ieder geval uit naar een vervolg op DmC!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek