Nieuwe dieren ARK: survival evolved

ARK: survival evolved krijgt twee nieuwe dinosaurussen, namelijk een diepzee dinosaurus en een voorouder van de pinguin. ARK: survival evolved is inmiddels geoptimaliseerd voor Steam Machines en controllers en is tijdelijk te koop met 33% korting. Ook voegt een grote update nieuwe catapults, turrets en meer toe.

Studio Wildcard, de studio die altijd bezig blijft, heeft na een druk toernooi schema twee nieuwe dinosaurussen toegevoegd.  De twee nieuwe toevoegingen zorgen voor nog meer diversiteit in de al grote keuze aan prehistorische dieren in het spel. Uit de diepe zee komt de Melanocetus Anglerpescum, een diepzee lantaarnvis met lichtgevende pods aan het einde van zijn hoofd. De Melanocetus gebruikt zijn licht pods om kleinere vissen die als prooi dienen aan te trekken. Dat maakt het dier makkelijk om te zien in de donkere dieptes. Daarnaast is het een van de grootste diepzee lantaarnvissen. Een tamma Melanocetus zal dus voor natuurlijk licht zorgen dat het verkennen van donkere plekken een stuk makkelijker maakt.

Daarnaast komt de tamme, ongevaarlijke prehistorische pinguin achtige Kairuku Waitaki. De Kairuku heeft een warm lichaam en dient daarom vaak als huisdier waarmee mensen zich warm zouden kunnen houden om koude nachten door te komen. De Kairuku heeft maar weinig manieren om zich te beschermen. In zijn blubber zitten kleine deeltjes die als pantser dienen. Er wordt veel gejaagd op de Kairuku. Er zijn namelijk veel dingen waarvoor Kairuku materiaal gebruikt kan worden.

2964955-penguin

Om het spel nog indrukwekkender te maken, zullen spelers binnenkort realistische creature “fur” passes vinden. Daarnaast nog primitieve siege catapults, gattling-gun turrets en een nieuwe tribal warfare alliance feature voor de PvE servers.  Door de tribal warfare alliance feature zal het mogelijk zijn om andere legers formeel oorlog te verklaren.

De video voor beide nieuwe dieren kan hier bekeken worden:

ARK:survival evolved zal in juni 2016 uitkomen op Xbox one, Playstation 4 met Playstation VR support, en als full release op steam.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek