Nieuwe Doctor Strange video laat geweldige visuals zien

Doctor Strange Benedict

De aankomende Marvel fantasie film genaamd Doctor Strange beloofd visueel een adembenemende film te gaan zijn, dat kun je in deze nieuwe video bekijken. Dit is de eerste Marvel film die in IMAX zal gaan komen. Houdt je hart vast, de trailer is erg trippy.

Benedict Cumberbatch zal de hoofdrol gaan spelen in deze film. Bekend van onder andere Sherlock en Star Trek weten veel mensen ondertussen wel dat Benedict wel houdt van het spelen van een aparte rol. Ook in deze film speelt hij dus niet een doorsnee persoon. Cumberbatch was blij dat hij zo’n grote rol kreeg en hij belooft jullie een meesterwerk! De film is geregisseerd door Sinister’s Scott Derrickson.

Doctor Strange zal vanaf 27 oktober in een bioscoop bij jou in de buurt op het witte doek te zien gaan zijn. Ga jij hem kijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek