Nieuwe DOOM Campaign Footage

DOOM Bethesda Demon

DOOM komt morgen al uit. Snel gaat de tijd he?! Binnen een week na launch zullen wij voor jullie een review van de game klaar hebben, maar voor nu moeten jullie het doen met een aantal nieuwe gameplay videos!

Als allereerst krijgen jullie de nieuwe trailer van DOOM te zien die Bethesda gisteren naar het publiek gebracht heeft. Deze trailer legt een grote focus op de campaign (singleplayer) van de game en er is comentaar van executive producer Marty Stratton en creative director Hugo Martin. Bekijk hem hier beneden:

Deze nieuwe DOOM laat veel mensen niet alleen denken aan de oudere delen in de reeks maar ook een beetje aan Serious Sam of Quake, gewoon breinloos schieten op demonen, skeletten, grote dikzakken die je willen opvreten of rare wezens met jet-packs. Maar het is niet alleen dat: de game heeft meer opties, één daarvan die mij op viel is het feit dat je je wapens kunt upgraden.

JackFrags is een redelijk bekende YouTuber die een aantal dagen geleden een gameplay video op zijn account heeft gepleurd. Deze video geeft meer inside op details in de gameplay, bekijk hem hier beneden.

Ook heeft hij een video op zijn account staan die de SnapMap uitlegt, bekijk deze wederom hier beneden.

DOOM komt vrijdag de dertiende (13 mei 2016), hoe ironisch, uit voor op de PC, Playstation 4 en de Xbox One. Bethesda heeft ook een aantal launch details naar het publiek gebracht, deze kun je hier bij ons lezen.

Ben jij een Playstation 4 speler? Bekijk dan hier de trophy lijst van DOOM.

Ga jij de game halen? En wat vind je tot nu toe van alles wat je van de game hebt gezien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet onze uiteindelijke review van de volledige game te checken!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek