Nieuwe Dragon Ball FighterZ karakter is mogelijk gelekt

Dragon Ball FighterZ

Het aankomende DLC-karakter van Dragon Ball FighterZ is mogelijk gelekt. Op de Facebook-pagina van Bandai Namco Taiwan is namelijk een video geplaatst over het nieuwe karakter. De video is van de Facebook-pagina verwijderd, maar op de site Resetera heeft iemand de video geplaatst. Het aankomende karakter in de game is Super Saiyan Blue Vegito.

Dragon Ball FighterZ voegt door middel van de Season Pass om de zoveel tijd nieuwe DLC-karakters toe aan de game. De eerste twee DLC-karakters waren Bardock en Broly en er komen binnenkort twee nieuwe karakters bij. Het eerste nieuwe karakter was al bekendgemaakt op YouTube door Bandai Namco en het is Zamasu. Het lijkt er nu op dat het tweede karakter ook bekend is door een lek op de Taiwanese Facebook van Bandai Namco. Op deze Facebook-pagina was namelijk de trailer geplaatst van Super Saiyan Blue Vegito. De trailers van beide karakters zijn hieronder te zien:

Meer DLC-karakters gelekt

Eerder dit jaar is er een video op YouTube geplaatst door iVoltGaming waarin aangegeven wordt dat mogelijk alle karakters van Dragon Ball FighterZ DLC Season 1 gelekt zijn. Deze lijst bevatte ook Zamasu en Super Saiyan Blue Vegito dus het is mogelijk dat de hele lijst accuraat is. Voor de mogelijke andere gelekte DLC-karakters kun je de video hieronder bekijken:

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek