Nieuwe Dragon Ball FighterZ trailer introduceert Goku Black

FighterZ komt steeds dichterbij. Fans werden door de tijd heen veel geteased en de game was speelbaar op Gamescom. Op 26 januari kan iedereen hem spelen, maar dan thuis! Bandai introduceert nu wederom een nieuw personage voor de game: Goku Black zal het FighterZ rooster gaan versterken.

Goku Black is een vrij recent personage uit de Dragon Ball Super serie. Maar laat de Goku looks je niet in de war brengen, dit personage zal heel anders spelen dan onze held. Namco gaf ons vrij recent nog de PC systeemeisen voor FighterZ, ook deze kan je hier  beneden bekijken.

Dragon Ball FighterZ

DBFZ komt op 26 januari uit voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Er zal tussen 14-16 januari nog een open beta zijn voor de twijfelaars. Degene met een pre-order kunnen deze beta een dag eerder spelen. Ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek