Nieuwe Elder Scrolls Online onthulling om 21:00

Elder Scrolls Dark Brotherhood

Een nieuw hoofdstuk in de MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game) The Elder Scrolls Online zal vanavond om 21:00 live onthuld worden. Je kunt live meekijken via de Bethesda Stream op Twitch.

De lente is begonnen en dat betekend dat de E3 niet meer heel erg lang op zich laat wachten. Hoe dichter we bij het belangrijkste gaming event van het jaar komen hoe meer details er wordt losgelaten omtrent games. Veel studio’s besluiten om voor het grote evenement nieuwe titels en uitbreidingen aan te kondigen om vervolgens een diepere blik er op te werpen tijdens E3.

Bethesda gaat mee in deze business en zal vanavond om 21:00 nieuwe content onthullen voor hun eigen MMO, gebaseerd op The Elder Scrolls. De laatste grote uitbreiding van de game voegde Morrowind toe aan de game. Wat er dit maal op de planning staat voor de mmo is niet bekend, maar daar zullen we vanavond achter komen.

Bethesda’s mmo heeft een grote make-over gekregen met de Tamriel-unlimited update nog vóór Morrowind verschenen is. Deze update zorgde er voor dat spelers niet meer maandelijks hoefde te betalen om de game te spelen. In plaats daarvan werd abonnee zijn een optie die verschillende extra’s zou ontgrendelen. Op dit moment is de game na aanschaf in zijn volledigheid te spelen zonder maandelijkse kosten. Uiteraard zal je wel de uitbreidingen apart moeten kopen.

Zet je bak met popcorn maar alvast klaar. Je kunt de stream van Bethesda vanavond om 21:00 hier vinden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek