Nieuwe Expansion Voor Hearthstone

Dit weekend is in de volle sfeer op BlizzCon, de conventie van Blizzard. Ze hebben al veel laten zien over de Warcraft film en over Legion maar nu is het tijd voor Hearthstone: The League of Explorers!

Hearthstone, het kaartspelletje waarin jij tegen andere mensen online speelt met je eigen deck aan kaarten die er volledig aan liggen welke class jij kiest. Vandaag tijdens BlizzCon heeft Blizzard weer een nieuwe uitbreiding aangekondigd met 45 nieuwe kaarten!

Spelers hoeven niet al te lang te wachten om al een deel te kunnen spelen aangezien vanaf 12 november de eerste ”wing” al uit zal komen voor PC en Mobile. Wil jij al de hele expansion hebben? Dan kun je deze kopen voor €20,-. Of koop elke wing los voor 700 gold/7 euro.

Vanaf 12 november zal dus de eerste wing releasen en vanaf dan zal elke week in november een nieuwe wing releasen. Er zijn een aantal nieuwe heroes zoals: Elise Starseeker, Reno Jackson, Sir Finley Mrrgglton en Brann Bronzebeard. Ook zijn er 45 nieuwe kaarten. De vier wings met kaarten zullen onder andere nieuwe functies hebben zoals Puzzling Yraps en bijvoorbeeld Fiendish Bosses of Ancient Mysteries. Ook zullen er nieuwe Legendary Cards komen die jij kunt verzamelen!

Er zal een Heroic Mode komen voor de echte avonturieren en hardcore spelers onder ons en er zullen nog een aantal functies worden uitgelegd voor dat deze expansion uit zal gaan komen. Afbeeldingen zijn er nog niet maar deze zullen met verloop van tijd wel uitgebracht gaan worden. Ben jij dus een fan van deze populaire cardgame die nu al 40 miljoen spelers bevat met een groei van 10 miljoen spelers in een korte tijd? Wacht dan niet te lang met het halen van deze uitbreiding en geniet van je nieuwe set kaarten en veel meer!

Ben jij fan van Hearthstone en vindt jij deze expansion helemaal te gek, de bom of de shit? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek