[UPDATE] Nieuwe Fantastic Beasts 2 trailer komt eraan!

Fantastic Beasts 2 Grindelwald

Vandaag is een bijzondere dag… De volledige trailer voor Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald zal verschijnen! Warner Bros. geeft ons vandaag een korte teaser met een shot van de eerste pagina van een welbekend boek.

[UPDATE] De officiële trailer is er ondertussen, bekijk deze hier beneden!

Het boek waar ik over praat is niets minder dan Harry Potter and the Sorcerer’s Stone. De letters vallen vervolgens van het boek af en ze vormen een wolkje, de art-work hierin is vrij fantastisch. Warner Bros. heeft ook een social media campagne voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, waarin ze mensen aanmoedigen om een foto met een ‘magische’ toverstok te maken. Vergeet de hashtag niet: #WandsReady. Bekijk de teaser hier beneden.

Mocht je mee willen doen, dan kan je eventueel gebruik maken van een speciaal programmaatje op de officiële Fantastic Beasts website!

Een beetje achtergrondverhaal

The Crimes of Grindelwald is de tweede film in een volledige reeks die uiteindelijk vijf films zal vormen. De eerste titel kwam in 2016 uit, de tweede verschijnt later dit jaar, de trailer zal zeggen of de originele datum nog klopt! Gellert Grindelwald, de ‘schurk’, zal gespeeld worden door Johnny Depp. Hoofdpersonage Newt Scamander (Eddie Redmayne) zal achter deze slechterik aangaan, maar hoe dit uit gaat pakken is nog maar de vraag.

Jude Law zal een jonge Dumbledore spelen, die erachter zal komen hoe gevaarlijk Grindelwald daadwerkelijk zal zijn. Fans van Depp zijn blij dat hij nog steeds gecast werd, zelfs na de aanklacht van zijn ex-vrouw. De film wordt geregisseerd door David Yates en het script is geschreven door niemand minder dan J.K. Rowling. Zij staat ook bekend van Harry Potter, waar ze de boeken en het script voor schreef.

Kan jij net als ons ook niet wachten tot 16 november? Laat ons weten waar jij het meest naar uit kijkt. The Crimes of Grindelwald trailer verschijnt later vandaag!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek