Nieuwe FIFA 18 Team of The Week en patch

FIFA 18

Ultimate Team is de meest gespeelde game modes in FIFA 18 en vandaag zijn er weer nieuwe kaarten toegevoegd aan de game. Daarnaast komt er ook een patch naar consoles die eerder was uitgekomen op de PC die weer nieuwe dingen verbeterd. 

In het team of the week worden spelers gezet die de week ervoor goed hebben gespeeld voor hun land of hun club. Deze spelers zijn vervolgens een week lang in pakketjes te krijgen. Hierna zijn ze natuurlijk wel te koop op de transfermarkt. Het leuke aan deze kaartjes is dat de statistieken een boost hebben gekregen van hun normale kaart. En in sommige gevallen wordt ook de positie van de kaart veranderd. FIFA 18

Zoals je hierboven kunt zien bevat het nieuwe Team van de Week enorm veel leuke spelers. Zo zie je dat Walker een positie wijziging heeft gehad van de rechterkant van de verdediging naar het midden. De statistieken van Bale zijn ook een stuk verbeterd en dan is er ook nog een inform voor De Ligt. De aankomende week zullen er verschillende promoties komen en heb jij de kans om een kaart in een pakketje te krijgen.

Ook is er een nieuwe patch uitgekomen voor consoles. Dit is dezelfde patch als van de week is uitgekomen voor de PC alleen met een groot verschil. De patch op de PC bracht een bug met zich mee waarin jij verplicht elke herhaling moest bekijken. Dit is op de consoles niet aanwezig.

Ga jij nog een speler uit deze afbeelding halen? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek