Nieuwe FIFA 18 update beschikbaar

FIFA 18

Elk jaar brengt EA Sports een nieuwe versie uit van het populaire voetbalspel FIFA. Deze moet natuurlijk door het jaar heen ondersteunt worden. Er is een nieuwe patch verschenen die wat dingen veranderd voor spelers.

Er is een nieuwe FIFA patch verschenen en deze brengt veel nieuwe opties. Zo worden er meer toegankelijkheid mogelijkheden toegevoegd en worden er problemen verholpen met lag in het menu. Ook zijn er wat veranderingen voor de Weekend League en zijn er nog wijzigingen gemaakt aan het commentaar.

Toegankelijkheid opties

Het is nu mogelijk om menu’s te bedienen zonder gebruik te maken van de rechter stick. Ook is het mogelijk om tekst te vergroten in de menu’s zodat dit makkelijker leesbaar wordt.

FIFA 18

D-pad lag

Vanaf het begin van FIFA 18 was er een rare bug die ervoor zorgde dat wanneer je de D-pad gebruikte in de menu’s er lag ontstond met alle frustraties van dien. Dit is nu aangepast en zou niet meer mogen gebeuren.

Weekend League

Wanneer jij een tegenstander hebt gevonden in de Weekend League zul je niet meer langer zien of de speler ‘Ready’ is of ‘Making Changes’ doet. Je zult tegenwoordig altijd het laatste zien. Wel is hiermee gelijk een nieuwe bug erin geslopen. Het kan nu soms voorkomen dat de status van jouw tegenstander niet zichtbaar is. Dit gaat opgelost worden in een toekomstige update.

Wat vindt jij van deze nieuwe FIFA 18 update? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek