Nieuwe footage voor Beyond & Evil 2

Het team dat iedere dag keihard werkt aan Beyond Good & Evil 2 is één van de weinige developers die de fans graag met een soort podcast up-to-date wilt houden met de toevoegingen en het hele proces dat de titel ondergaat.

In de trailer hier boven kan je een soort samenvatting zien van de livestream/ podcast die op de Twitch van Ubisoft gestreamed werd vanmiddag. In de eerste titel was het allemaal iets meer lineair maar in dit tweede deel van Beyond Good & Evil is het allemaal wat vrijer! Je kan je eigen ruimtepiraat samenstellen en kiezen tussen ras, gender en zelfs een hybdrid zijn tussen mens of ‘dier’. De combat is flexibel en gevarieerd en de game heeft veel RPG elementen. Het feit dat het customizen van je personage een grote rol speelt zal voor de roleplaying spelers een grote opluchting zijn.

beyond good and evil 2

De game speelt zich af kort na waar deel één eindigde. De game heeft nog steeds geen release datum, maar wij gokken op een grote E3 reveal qua data en meer! Niemand zal ontkennen dat Ubisoft momenteel één van de betere AAA studio’s is, en de hoop voor Beyond Good & Evil 2 beloofd dus veel, maar zo rust er ook een boel verantwoordelijkheid op de developers.

Kijk jij uit naar deze titel? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek