Nieuwe Fortnite update verschijnt vandaag, voegt Llamas toe

Fortnite Jetpack 3.30 Patch

UPDATE: Patch 3.3 is uitgesteld en zal op een andere datum verschijnen.

Een nieuwe update voor Fortnite zal vanaf vandaag te spelen zijn. Patch 3.3 zal onder andere Supply Llamas brengen. Natuurlijk zal dat niet het enige zijn, maar dit is wel waarom de update langverwacht is door fans.

Epic Games heeft nog niet alles verteld over de update voor hun lieverdje Fortnite. De Supply Llamas aan de andere hand, zullen spelers hulpvolle spullen geven, vanuit de hemel! De update zal ook C4 gelijkwaardige explosieven krijgen, deze kunnen vanaf een afstand worden geactiveerd.

Een klein dingetje wat nog wel even op zich zal laten wachten is Jetpacks. Deze zouden eigenlijk vorige maand de game komen versterken, maar Epic was nog niet helemaal tevreden over het design en de eerlijkheid van de Jets. Om dit goed te maken, voegt Epic wel een nieuwe hunting rifle toe. Momenteel kunnen mensen wel nog steeds genieten van de Teams of 20 mode. De developers brengen steeds nieuwe modi, voorheen konden spelers 50 vs. 50 een aantal weekjes spelen. Dit soort evenementen worden flink gewaardeerd door spelers van de gratis battle royale shooter.

Binnenkort op jouw tel-tel.

Epic heeft recentelijk nog aangekondigd dat Fortnite: Battle Royale naar jouw mobieltje zal komen, als je die apparaten nog zo mag noemen. Jouw iOS of Android smartphone zal de game in zijn volledigheid kunnen spelen. iOS gebruikers kunnen zich op dit moment al aanmelden om mee te doen met een exclusief evenement.

Wil jij die stress test meemaken? Meld je dan hier aan. Laat ons meteen weten wat jij van de staat van Fortnite vind, zoals hij nu is? Wij zijn gisteren begonnen met het intens spelen van de game en zullen jullie snel een leuke video brengen. Dat is overigens iets waar we dit jaar meer aandacht aan zullen geven, speciaal voor jullie!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek