Nieuwe game leider: Arma 3

ARMA 3

Arma III is momenteel een van de meest gespeelde games binnen intheGame. Een game die steeds meer spelers trekt. Doordat meer en meer mensen Arma ontdekken en onze server steeds meer spelers aantrekt is er besloten, na het vertrek van een van de twee Arma game leiders, de functie openbaar te maken. Hierop kwamen al vrij snel reacties. Samen met Trillseeker is er gekozen voor xGhostGunzx. Hij zal samen met onze Arma held Trillseeker de game nog groter en leuker maken!

Onze nieuwe game leider xGhostGunzx wou zich dan ook graag aan jullie voorstellen.

Hallo mijn naam is Michel ik ben 24 jaar oud en ik ben woon achtend in Purmerend, voor diegene die het niet kent het ligt boven Amsterdam. Ik ben nog niet zo lang een member bij intheGame maar ben wel al langer te vinden op de Arma Exile server. Ik heb daarom ook gelijk gereageerd op de functie van game leider toen ik vernam dat deze functie vrij kwam. Naast Arma speel ik ook nog League of Legends en Need for Speed op de PS4, daar speel ik ook vaker onder de naam Supermichelt. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk, naast gamen, aan Vissen met vrienden en stijldansen. Helaas ben ik op dit moment werkloos en dus werkzoekende. Echter hoop ik dat hier binnenkort snel verandering in komt.

Mijn visie voor Arma is kort maar krachtig. Ik wil er samen met Trillseeker voor gaan zorgen dat we nog meer spelers naar onze server kunnen trekken, en op deze manier meer leden kunnen verwelkomen binnen intheGame. Hoe meer spelers hoe meer vreugd.
Mocht je meer van me willen weten jullie weten me te vinden op Teamspeak of stuur een prive berichtje via het forum.

Namens het hele team achter intheGame en alle leden wensen we Michel veel geluk als nieuwe game leider van ARMA.

 

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek