SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Nieuwe game leider: Arma 3

ARMA 3

Arma III is momenteel een van de meest gespeelde games binnen intheGame. Een game die steeds meer spelers trekt. Doordat meer en meer mensen Arma ontdekken en onze server steeds meer spelers aantrekt is er besloten, na het vertrek van een van de twee Arma game leiders, de functie openbaar te maken. Hierop kwamen al vrij snel reacties. Samen met Trillseeker is er gekozen voor xGhostGunzx. Hij zal samen met onze Arma held Trillseeker de game nog groter en leuker maken!

Onze nieuwe game leider xGhostGunzx wou zich dan ook graag aan jullie voorstellen.

Hallo mijn naam is Michel ik ben 24 jaar oud en ik ben woon achtend in Purmerend, voor diegene die het niet kent het ligt boven Amsterdam. Ik ben nog niet zo lang een member bij intheGame maar ben wel al langer te vinden op de Arma Exile server. Ik heb daarom ook gelijk gereageerd op de functie van game leider toen ik vernam dat deze functie vrij kwam. Naast Arma speel ik ook nog League of Legends en Need for Speed op de PS4, daar speel ik ook vaker onder de naam Supermichelt. Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk, naast gamen, aan Vissen met vrienden en stijldansen. Helaas ben ik op dit moment werkloos en dus werkzoekende. Echter hoop ik dat hier binnenkort snel verandering in komt.

Mijn visie voor Arma is kort maar krachtig. Ik wil er samen met Trillseeker voor gaan zorgen dat we nog meer spelers naar onze server kunnen trekken, en op deze manier meer leden kunnen verwelkomen binnen intheGame. Hoe meer spelers hoe meer vreugd.
Mocht je meer van me willen weten jullie weten me te vinden op Teamspeak of stuur een prive berichtje via het forum.

Namens het hele team achter intheGame en alle leden wensen we Michel veel geluk als nieuwe game leider van ARMA.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

 • TheCniv

  Veel plezier!

 • Succes Michel!
  Maak er wa moois van 😉

  Maar met Trillseeker als je ‘collega’ zal da vast wel lukken

 • New Deep House

  Succes maat!

 • Succes!

 • Pascal

  Veel succes, maar vooral veel plezier met deze functie!! ^^

 • 10AFCA10

  Succes, ik heb er vertrouwen in;)

 • Eddy Gorissen

  succes als game leider

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk