Nieuwe game leider Battlefield

We hebben er een nieuwe Game Leider erbij, FrenzyPinguin gaat Battlefield binnen onze community leiden en proberen actiever te maken dan het op heden is. Wij hebben FrenzyPinguin gevraagd om zichzelf in een stukje tekst tegenover jullie voor te stellen. Dit heeft hij gedaan en hieronder kunnen jullie lezen hoe hij zich wil opstellen voor de community. Wij wensen hem veel plezier bij het uitvoeren van deze belangrijke rol.

“M’n naam is Wout, een 25-jarige belg met Nederlandse politie als naam ja. FrenzyPinguin is m’n gamenaam, ben best groot in het echte leven met m’n 2 meter 5. Ik hou van katten, zweverige elektronische feestjes (house/techno), sci-fi thrillers en series, ben een netflix addict & geen tv. Transhumanisme, toekomst, filosoferen, wielrennen, nooby airsoft, autorally enzovoorts. 
Ik haat voetbal, excuses voor de oranje supporters voor het leven.

Gedurende een doorsnee werkdag vind je mij in een callcenter waar ik als medewerker en voornamelijk trainer outbound en inbound communicatie probeer te evalueren en verbeteren. Klantencommunicatie, coaching, empathie, sales, agressiebeheersing en diplomatie zijn m’n paradepaardjes zowat professioneel. Tegen vrienden (aka ondermeer jullie ja) kan ik de waarheid vertellen en die is dat ik goed kan lullen en er m’n beroep heb van gemaakt, haha :p. Als compensatie voor dit gelul doorheen de werkweek durf ik soms wel wat minder een babbelkous zijn in m’n vrije tijd, – toch – ik bijt niet, spreek me gerust aan als ik het niet zelf zou doen met een of ander belachelijk vraagje of dingetje.

Ik leer voor het leven en zodra ik iets te goed kan (of dénk te kunnen) en dus niet genoeg nieuwe dingen leer valt m’n interesse vaak weg om elders weer te verschijnen. Gelukkig suck ik balls in battlefield for life en raak ik het dus ook nooit beu, ik vind het het heerlijkste spel van de voorbije decennia en ik heb zowel toppotjes als sucky k/d funpotjes. Het is 10x intenser en leuker als je samenspeelt. Vandaar ook m’n applicatie als bf gameleider. Hardline heb ik niet :rolleyes:, Battlefront is een no-brainer eind 2015.

Buiten Battlefield 4 speel ik graag Kerbal Space Program (modded) en andere simulatiegames & spacegames. Algemeen maakt multiplayer élke game interessanter, MineCraft kocht ik eergisteren en heb het naar m’n zin bij TripleSixGamer in de server, Rust vind ik ook fijn, Left4Dead 1 & 2 tijdens lanparties, Sid Meier’s RailroadsAnno 2070 steekt m’n ogen uit en zou wel eens in de collectie kunnen geraken. Vaak durft de community rond een game ook wel de doorslag geven of ik het nu echt zal kopen of niet, een hechte groep spelers maakt alles fijner.

Moest ik iets vergeten, fout lijken te doen of als ik je simpelweg kan helpen; Let me know! Ik ga m’n best doen, alle kritiek is welkom en ik apprecieer feedback meer dan wat dan ook,
liever dat je het me ook zegt/mailt of stuurt dan dat ik het een week na datum ergens volledig uit context gehaald dien op te vangen.

Groetjes en cu all @ iTG !”

Wij wensen FrenzyPinguin veel succes in zijn nieuwe functie binnen de intheGame community.

intheGame.nl

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek