Nieuwe Game Leider: Call of Duty

Enkele dagen geleden berichten wij dat intheGame opzoek is naar iemand die binnen onze community het Call of Duty gedeelde wilt gaan leiden.  Na diverse mensen gesprekken hebben wij een nieuwe Game Leider gevonden, namelijk N1GHTxW0LF. Hij zal vanaf vandaag zich ingaan zetten voor het Call of Duty gedeelde binnen intheGame. Voor de gene die N1GHTxW0LF nog niet kennen heeft hij een introductie geschreven waarin hij zich aan jullie voorstelt.

Lees hieronder de introductie van N1GHTxW0LF.

“Ik ben Jacco, 19 jaar oud en binnen de community ook wel bekend als Nightwolf. Op dit moment nog steeds wonen bij mijn ouders, lekker dichtbij mijn vriendin en als ik ongeveer 10 minuten reis dan sta ik bij de ingang van de Efteling. Nu zul je wel vast wel denken, waarom ben je dan een stukje aan het typen voor een gaming community in plaats van met dit warme weer lekker chillen in de Efteling? Nou, daar heb ik een heel makkelijk antwoord op. Ik ben een nerd. Mij zul je meer achter mijn laptop (ja, een laptop) zien gamen en zien surfen op het vernieuwde forum van intheGame dan in de Efteling. Het zit namelijk zo, de Efteling word gewoon heel snel saai als je er zo vaak mee in verband word gebracht. Met het spelen van games heb ik dat nooit. Of het nu lekker potje knallen is in Call of Duty: Black Ops 2, het maken van de winnende play in League of Legends of gewoon zo veel mogelijk auto’s neerknallen in GTA 5, zo lang ik het maar naar mijn zin heb!”

Games

“Hoe ik nu eigenlijk aan het gamen ben geraakt is mij nogsteeds een raadsel, ik begon destijds als 7 jarig jongetje met het spelen van Super Mario en Pokemon Ruby op mijn Game Boy Advance. Langzaam door gegroeid naar de Game Boy Advance SP en vanuit daar naar de Wii. Rond de leeftijd van 12 ben ik echt in de game wereld gekomen. Heel veel tijd gestoken in destijds CoD: MW3 en CoD: BO1, compleet uitgerust met joystick en headset etc. Jammer genoeg waren hier uiteindelijk nog maar 8 jarige hackers en toen maar overgestapt naar GTA: SA en dergelijke op de PS2. Rond de 3e klas van de middelbare school geïntroduceerd aan de PC-games en dit was geweldig. Zoveel games om te kunnen spelen met zoveel mensen. Hiermee echt ontelbaar veel verschillende spellen gespeeld. Tot op de dag van vandaag nooit meer van de PC community afgestapt en was dat ook niet meer van plan om te doen. Ergens vorig jaar een Xbox 360 inclusief GTA5, BF4 en een paar CoD games kunnen kopen op Marktplaats voor een lage prijs maar vanuit hier toch weer snel overgestapt op de PC.”

Binnen intheGame (iTG)

“Nu ik het toch heb over de PC gaming community lijkt het me een mooi moment om het te gaan hebben over intheGame. 9 december 2014 was het dan zo ver, ik maakte mijn entree bij de community. Veel gespeeld toen in de community rondom League of Legends. Hele leuke tijd gehad toen, tot op een gegeven moment wat minder actief was binnen intheGame door mijn opleiding. Door de inactieve weken heen kreeg ik nogsteeds berichten waarom ik nooit meer online was en dat ze met me wilde gamen. Dit is een van de mooiste dingen binnen intheGame tot op de dag van vandaag. De dichte band die je met elkaar maakt onder het spelen, dit is tenslotte wat gamen leuk maakt. Ondertussen volop actief gebleven op het forum omdat ik echt helemaal niks wilde missen van de veranderingen. Het leukste was toen ik weer terug keerde naar de community, wat had ik die tijd van samen gamen toch gemist.”

“Binnen intheGame ben ik de Game Leider van het Call of Duty gedeelte binnen de Community. Deze functie heb ik sinds kort aangenomen bij intheGame omdat ik iets leuks terug wil doen als dank voor mijn gezellige dagen hier. Mijn doel hiervoor is om Call of Duty herkenbaar te maken binnen de community en dat we met z’n alle van harte mogen genieten in het slagveld en zo ons team naar de overwinning leiden.”

Call of Duty is binnen intheGame zoals we eerder melde niet erg populair. N1GHTxW0LF zal om deze reden actief nieuwe spelers gaan recruiten om zo proberen het Call of Duty gedeelde actiever te krijgen. Daarbij zal hij in de toekomst activiteiten gaan organiseren waarin ook zeker de oudere Call of Duty games uit de franchise zeker aan het bod zullen komen.

Wij wensen N1GHTxW0LF veel succes in zijn nieuwe functie  binnen intheGame. Ben jij een Call of Duty speler die opzoek is naar een gezellige multi-gaming community?  Meld je vandaag dan nog aan!

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek