Nieuwe game leider: Counter-Strike

De community blijft uitbreiden! Dit is natuurlijk goed nieuws, om deze groei te blijven stimuleren is er afgelopen week een lid gepromoveerd tot game leider. Namelijk H2o.nl, hij gaat met ThermoFles het Counter Strike gedeelde binnen onze community leiden. H20.nl is al eerder game leider geweest binnen intheGame maar is toch gevraagd om zichzelf tegenover jullie voor te stellen.

Lees hieronder een kleine introductie die H2o.nl voor ons heeft geschreven.

“Hoi Allemaal, er werd mij onlangs gevraagd een kleine introductie te schrijven.

Voor wie mij nog niet kennen, ben de rustige en gezellige game leider van counter strike. Mijn naam is Gijs aka H2o.nl ben 31 jaar en woonachtig in Breda. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als senior telecom monteur en project planner voor Helder Telecom in Waalwijk. Ik doe dit werk ondertussen bijna 10 jaar en ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik woon in het mooie Breda op loop afstand van het bruisende centrum daar woon ik samen met mijn vriendin Vera, hond Boef en kat Joop.

Als ontspanning en om af en toe wat stoom af te blazen speel ik veel Counter Strike en World of Warcraft maar ook voor een potje Civilization 5 of een ander spel ben ik vaak wel te porren.

In mijn hoedanigheid als game leider probeer ik vooral gezelligheid en samenhorigheid te promoten.
Het is altijd een gezellige puinzooi bij intheGame en ik wens iedereen dan ook heel veel game plezier.

Tot snel op Teamspeak.”

​Wij wensen de nieuwe game leider H2o.nl veel succes en plezier in zijn nieuwe functie binnen de intheGame community. En samen met Thermofles hebben wij er alle vertrouwen in dat deze missie voor beiden nu al als geslaagd beschouwd kan worden. Bij vragen en of opmerkingen omtrent Counter-Strike zijn dit de beide aangewezen personen om jou verder te helpen. Om zo jou game ervaring tot een hoger niveau te tillen.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek