Nieuwe game leider CS:GO stelt zich voor

nieuwe game leider

Zoals velen van jullie weten proberen we na een turbulente tijd Counter Strike GO weer op het goede spoor te krijgen. Dit willen we doen door mensen te rekruten en gezellig met ons te gaan gamen. Dit kunnen wij niet bewerkstelligen zonder onze game leiders waar wij veel waarden aan hechten. Daarom mogen we jullie melden dat Gijs, ingame beter bekend als Gijsbert, de nieuwe game leider voor Counter Strike GO is geworden.

We hebben het vertrouwen in Gijs dat hij de taak als game leider, samen met Natuszz, voor CS:GO ten goede zal uitbrengen. En hierdoor CS:GO ook weer binnen intheGame op de kaart zal gaan zetten. Hierbij een korte introductie van jullie nieuwe game leider.

Hallo mijn naam is Gijs, ingame ook wel bekend als Gijsbert. Ik ben 17 jaar oud en kan mezelf als sinds mijn vierde een gamer noemen. Toendertijd ben ik begonnen met Pokemon, wie niet? Een paar jaar later vervolgens overgestapt naar de Playstation 2 vaar ik vele uren, zeg maar eerder dagen achter heb gezeten. Om daarna het online gamen te ontdekken. Ik ben begonnen door Battlefield 3 online te spelen bij GMRT. Hier heb ik aan verschillende Clan Wars deel genomen. Door het competitieve gamen in het verleden probeer ik momenteel bij CS:GO in de pro-scene te komen. Zo heb ik al aan een online toernooi deelgenomen, jammer genoeg niet gewonnen. Mijn rank was Global Elite maar na drie weken spelen ben ik weer op mijn oude rank van Legendary Eagle Master.
Naast CS:GO speel ik ook nog aardig wat andere games. Zo ben ik Platinum 1 bij League of Legends.

Op steam kan je me vinden onder de naam Gijsbert-. Of onder de naam 666, dit is mijn smurf account. Mocht je nog vragen hebben of heb je zin om een potje te gamen kan je me altijd poken op teamspeak of op steam.

Namens het hele team van intheGame wensen we Gijs veel plezier en succes toe in zijn nieuwe functie als game leider.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek