Nieuwe Game Leider CS:GO

nieuwe game leider

Al enige tijd stonden er twee vacatures open voor de functie van Game Leider voor Counter Strike GO, nadat de voormalige game leiders besloten hadden om hun functie neer te leggen. Na lang zoeken hebben we alvast een van de twee vacatures kunnen invullen. Vanaf heden is Natsuzz ook wel beter bekend als Linkzz een van de nieuwe game leiders voor CS:GO.

Onze nieuwe game leider Linkzz wou zich dan ook graag aan jullie voorstellen.

Hallo mijn naam is Jordi en binnen intheGame beter bekend als Natsuzz of Linkzz. Ik ben 20 jaar oud en speel al van jongs af aan games. Een paar jaar geleden ontdekte ik het online gamen onder andere door het spelen van MMO’s zoals Silkroad, Matrial Heroes, Combat Arms, Runscape, Rakion en noem ze maar op. Ik heb gereageerd om de functie van game leider omdat ik sinds vorig jaar actief Counterstrike GO speel, wat ik sindsdien met veel plezier doe. Momenteel is mijn rank LEM (Legendary Eagle Master) mocht ik nog niet geranked zijn.

Naast Counter strike speel ik nog meerdere spellen alleen speel ik deze niet online. Op steam is mijn nickname Natsuzz, feel free to add me, zo nu en dan vind je me ook nog terug onder mijn oude Game naam Linkzz. Echter probeer k het zoveel mogelijk bij Natsuzz te houden.
Ik hoop jullie hier mee voldoende informatie over me zelf te hebben gegeven en jullie een beeld van me hebben kunnen vormen. Mochten er nog vragen zijn kan je me altijd poken op teamspeak, overigens ook voor een potje Counter strike te spelen.

See you in game!

– Natsuzz

Namens het hele team achter intheGame en alle leden wensen we Jordi veel geluk en plezier toe als nieuwe game leider van CS:GO.
We zijn overigens nog altijd opzoek naar een tweede game leider voor CS:GO. Mocht je interesse hebben kan je het volgende formulier invullen.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek