Nieuwe game leider: Minecraft

minecraft

Binnen intheGame hebben we best veel gamers die Minecraft spelen, op dit moment zijn wij bezig om een nieuwe server op te zetten voor intheGame waarbij deze gamers ook weer aan hun trekken komen. Hiervoor hebben wij natuurlijk ook een gameleider nodig die de gamers kan ondersteunen daar waar nodig. In deze post stelt de nieuwe game leider Minecraft zich voor:

Hallo mijn naam is Robin en kom uit Assen, gelegen in het koude noorden van Nederland. Ik ben 16 jaar oud en daarmee de jongste Gameleider binnen iTG. In het verleden was ik al eens Gameleider voor de Wargaming sectie. In het dagelijkse leven ga ik nog naar school, en ben ik nog opzoek naar een bijbaan. Dus mocht je een leuke bij baan voor me weten laat het me weten!

Toen ik hoorde dat de functie van Gameleider voor Minecraft beschikbaar was binnen iTG heb ik me meteen aangemeld. Omdat de vorige Gameleiders helaas geen nieuwe inspiratie meer konden vinden. Hierdoor stond Minecraft al een langere tijd op een laag pitje waardoor de interesse bij gamers ook minder werd. Leek het me een leuke uitdaging om Minecraft weer op het niveau te brengen waar het eerst was.

Hoe ik Minecraft weer op het oude niveau wil gaan brengen? Simpel, dit wil ik gaan bereiken door met de leden die voorheen op de FTB server online waren, weer er bij te betrekken door game avonden te gaan organiseren p de Minecraft/FTB server die momenteel in gereedheid wordt gebracht. Hiermee hoop ik dat Minecraft weer op zijn oude niveau binnen intheGame komt en misschien nog zelfs hoger!

Op dit moment zijn we druk bezig om een nieuwe server in te richten voor intheGame zodra deze server online is zullen jullie dit bericht ook terug kunnen vinden op de frontpage, houdt deze dus goed in de gaten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek