Nieuwe game leider: Minecraft

Minecraft? Wie kent het niet, lego voor gevorderden zoals sommige het omschrijven. 20 miljoen gamers vermaken zich dagelijkst met Minecraft. Binnen de intheGame community wordt deze game dagelijks gespeeld en wekelijks zijn er ook meerdere leden die deze game streamen via zijn of haar kanaal op Twitch.

De afgelopen dagen/weken is minecraft binnen intheGame gegroeid en om deze reden is er gezocht naar een tweede game leider: Minecraft om TripleSixGamer te ondersteunen. Onze keuze is gemaakt voor PeanutHouse, hij zal vanaf heden samen met TripleSixGamer het Minecraft gedeelte binnen intheGame gaan leiden. Wij wensen Bram, ook wel PeanutHouse genoemd veel succes in zijn nieuwe functie als game leider: Minecraft.

Lees hieronder een korte introductie van PeanutHouse.

“Hai! Onlangs werd mij gevraagd of ik TripleSixGamer wilde aanvullen als Minecraft Game Leider, na even gesproken te hebben wat er van mij werd verwacht en wat ik voor de community kon betekenen heb ik hier volmondig “Ja” op geantwoord. En natuurlijk hoort hier een kleine introductie bij! De meeste van iTG zullen mij nog niet zo goed kennen aangezien ik pas sinds begin Juli onderdeel uit maak van iTG.”

“Ik ben Bram, maar Online sta ik bekend als Peanut(PeanutHouse). Maar natuurlijk reageer ik op Beide. 31 lentes jong en Woonachtig in het zonnige zuiden van ons land. Werkzaam ben ik bij KPN en door de week vul ik mijn tijd daar met het schrijven in een prachtige taal namelijk C#. Mijn titel binnen KPN is dan ook System Developer I Junior. In mijn baan kan ik veel van mijn creativiteit kwijt maar helaas niet alles, daarom speel ik in mijn vrije tijd veel games. En voornamelijk Minecraft, met mijn Technische achtergrond vind ik het ook fantastisch om vooral Modded Minecraft te spelen.”

“Maar Bram, Hoe ga jij je rol als Game Leider invullen? Ik ben sociaal sterk en vind het leuk om mensen te helpen en zaken uit te leggen. Op deze manier wil ik nieuwkomers begeleiden in de Modded Mincraft wereld. Verder promoot ik gezelligheid, gelach en vertier. TripleSixGamer en Ik, zullen dan ook ons uiterste best doen om leuke gezellige projecten/evenementen te organiseren waar we als community veel plezier aan zullen beleven.”

Tot snel intheGame!
PeanutHouse

Ben jij, net als Bram iemand die actief Minecraft speelt en opzoek bent naar een leuke en gezellige multi-gaming community? Dan kan je via deze link meer informatie vinden hoe jezelf kunt aan te melden.
Wij blijven als community ons dagelijks inzetten voor gamers om uiteindelijk te groeien en nog groter te worden als dat wij al zijn. Blijf op de hoogte van de leuke ideeën die wij aan het uitwerken zijn.

Wij wensen Bram samen met Kevin veel plezier in het organiseren van evenementen! Wil jij ook meedoen aan deze evenementen dan kun je altijd een kijkje nemen bij ons op Teamspeak. Wij verwachten ook binnenkort de evenementen op de website te kunnen toevoegen.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek